Klanten vinden, klanten binden.

Wie zoekt er nieuwe klanten? Bijna iedere ondernemer of (commerciële) organisatie zal deze vraag met een volmondig “ja” beantwoorden. Ja, omdat je wilt groeien. Ja, omdat jouw leidinggevende dat van jou verwacht. Ja, omdat er altijd bestaande klanten verdwijnen en dus moeten er nieuwe voor in de plaats komen. Of ja, omdat….. Noem maar op, er zijn redenen genoeg.

De vraag is dan: Hoe doe je dat? En ook daar hoor ik verschillende antwoorden. Voor de een piece of cake. Voor de ander een dagelijkse ware worsteling.

Met deze interactieve training wil ik je graag helpen in je zoektocht naar nieuwe klanten. En, minstens zo belangrijk, het vinden van de bij jou passende manier om van een contact, een klant te maken. Een klant die blij is dat jij hem gevonden hebt!

Varianten:
Open training. We trainen in groepen van 8 tot 14 deelnemers. De deelnemers worden getraind in het vinden én binden van klanten. En, op deze avond breiden de deelnemers hun netwerk meteen uit. Een mooie, niet onbelangrijke bijvangst.
Deze variant is met name geschikt voor de zelfstandige ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klanten.

Deze training wordt ook in-company en op maat aangeboden aan organisaties. Laat u van tevoren adviseren zodat wij wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Lauwe acquisitie

Telefonisch contact met iemand opnemen die je al kent is niet zo lastig. Je moet er tijd voor vrij maken en gewoon bellen. Maar, dat is sneller gezegd dan gedaan.
Telefonisch contact met iemand leggen die je niet kent, is meteen een stuk lastiger. Je wilt wel met hem een afspraak maken, maar zit hij op jou te wachten? Voor veel mensen een lastige opgave, die ook nog eens veel tijd in beslag neemt. Dus, schuiven veel mensen deze taak voor zich uit en dus, geen acquisitie en dus, geen ……. Nieuwe handel. Erg frustrerend.

Hoe mooi is het dan om in een training van een dagdeel diverse handvatten aangereikt te krijgen waarmee jij acquisitie een enorme boost kunt geven. Leuker om te doen, zeer gericht op jouw werkveld en met meer rendement.

Varianten:
Open training. We trainen in groepen van 8 tot 14 deelnemers. Uiteraard is de training interactief, waardoor er voldoende ruimte is voor eigen inbreng en vragen. Er wordt gekeken naar de verschillende vormen van (telefonische) acquisitie. Wat zijn de voor- en nadelen? Welke oplossing past het beste bij jou? (Wat) verkoop je eigenlijk in zo’n eerste gesprek?
De op deze avond geleerde kennis is de dag erna gelijk te gebruiken. (Ja, zelfs op de avond zelf)  Deze variant is met name geschikt voor zelfstandige ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klanten.

Deze training wordt ook in-company en op maat aangeboden aan organisaties. Laat u van tevoren adviseren zodat wij wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Onderhandelen

Stel je voor dat als jij iets wilt, de ander het doet. Altijd. Overal. Op het eerste gezicht wel zo handig. Maar, op den duur gaat dit vervelen. Je komt zo niet te weten wat een ander wil en waarom. Jij ontwikkelt je niet, jouw producten of diensten ontwikkelen zich niet, jouw organisatie ontwikkelt zich niet. Dat zou toch jammer zijn.

Maar, steeds het onderspit delven in een onderhandeling? Daar word je ook niet vrolijk van.

Daarom ontwikkelden we een training, waarin je leert te onderhandelen met een zo goed mogelijk resultaat. Hoe moet jij je voorbereiden? Wat wil je bereiken? En hoe doe je dat? Wat doe je “als het niet lukt?”
Je krijgt handvatten aangereikt om het maximale uit jouw onderhandelingen te halen. Er is in de training volop ruimte om eigen situaties in te brengen en te bespreken. Uiteraard wordt er geoefend en gelachen. Want, ofschoon onderhandelen door velen vaak als vervelend wordt gezien, zul je ervaren hoe leuk het kan zijn!

Varianten:
Open training. We trainen in groepen van 8 tot 14 deelnemers. Uiteraard is de training interactief, waardoor er voldoende ruimte is voor eigen inbreng en vragen. Door het gemengde gezelschap zul je zien dat er ook enorm veel geleerd wordt van elkaar. Tip van de sluier: Leren van elkaars gedrag

Deze training wordt ook in-company en op maat aangeboden aan organisaties. Speciaal voor organisaties waar (intern onderhandelen) als lastig ervaren wordt. Laat u van tevoren adviseren zodat wij wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden