Peter Vader Trainingen en Jorink Coaching zijn helemaal ingericht voor het “nieuwe gewoon” trainen en coachen. Dit kunnen we online (Zoom, Teams of jullie eigen systeem) maar ook COVID-19 veilig op locatie.

Uiteraard vanuit onze uitgangspunten en vernieuwde didactische werkvormen.

Waar we nog steeds voor staan is dat alle trainingen draaien om Beleving!

Wij geloven dat je mensen dichter bij elkaar kunt brengen door een unieke ervaring. Daarom geven wij trainingen op maat, digitaal en op locatie, die ertoe doen! Die mensen raken en verbinden. Een positieve verandering teweegbrengen. En die klanten, relaties of medewerkers in ambassadeurs veranderen.

Wij houden van uitdagingen. Wij zijn nieuwsgierig en omarmen verandering.  We hebben ideeën met een betekenis, maar onze boodschap is simpel, want immers de Eenvoud wint.

We houden van resultaat, op basis van heldere doelstellingen. Welke kant u op wil gaan, we denken graag met u mee, we sluiten aan bij uw Belevingswereld. Wij geloven in de kracht van Humor, positiviteit en samen.

“Lachen is gezond; het opent harten en deuren”.

Wij staan voor interactief, bewustwording en Écht Contact. Ondersteunt door filmpjes, polls, warming up, stemkaarten, werken met post- it’s, uitdagende werkvormen, enz.

Leiderschap, Teamtraining, Sales, Klanttraining, De-escalerend communiceren.

“Écht contact: het fundament van communicatie”.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden