Een goeie werkflow brengt geluk en creativiteit op de werkvloer. Dat ontdekte de Amerikaans/Hongaarse psycholoog Csikszentmihaly. Die flow ervaren mensen in de juiste verhouding tussen de mate van “uitdaging” van een taak en de aanwezigheid van voldoende “vaardigheden”.

Dus, iemand is het meest gelukkig als zijn vaardigheden tijdens het werk op hoog niveau wordt aangesproken. Dan voelt iemand zich optimaal uitgedaagd, betrokken en verantwoordelijk.

Leuk, zo’n werkflow, maar dan moet je wel weten wat jouw talenten en kwaliteiten zijn. En eerlijk? Heel veel mensen vinden het al lastig om van zichzelf te zeggen waar ze goed in zijn. Je bent je er vaak niet eens heel erg van bewust.

Dus, zorg dat je beter zicht krijgt op je persoonlijke talenten en kwaliteiten! Deze helpen je om werkflow te ervaren. Leer dan ook nog om je talenten en kwaliteiten méér of effectiever in te zetten; ze geven je namelijk ook energie!

Tijdens de training kunnen we aan de slag met de volgende vragen:

  • Waar ligt jouw talent?
  • Je krijgt inzicht in jouw motivatie; wat zet je in beweging, wat inspireert je?
  • Waar liggen jouw drijfveren? Wat zijn jouw ambities? Waar ligt jouw ontwikkelingsbehoefte?
  • Op welke plek floreer je het beste?
  • Wat voor een stijl van leidinggeven zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt?

De training ontdek jouw talent inspireert jou om aan de slag met jouw talenten, gaven of kwaliteiten. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke talenten en ook wat je met deze talenten kunt doen in jouw werk of loopbaan.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden