Inkomen Vrijheid

Inkomen-Vrijheid

Visie

Wij geloven er in dat mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt en de ambitie tot ondernemerschap impact kunnen maken middels het opzetten van hun eigen onderneming.

Ondernemerschap en werken

Inkomen-Vrijheid biedt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt en de ambitie om te ondernemen, een opleiding- en coaching traject aan tot zelfstandig ondernemer. Het traject richting ondernemerschap wordt gecombineerd met het opdoen van (relevante) werkervaring en inkomen vergaren.

Traject tot ondernemer

Het maatwerk traject is een opmaat naar ondernemerschap en bestaat uit het maken van een goed ondernemersplan, diverse training op het gebied van klantgerichtheid, commercie, ondernemerschap  en individuele coaching door ervaren ondernemers. De potentiële ondernemer krijgt tevens een realistisch beeld van de haalbaarheid van zijn ambities.

Werken

Naast het traject krijgt de potentiële ondernemer een baan aangeboden met als doel relevante werkervaring op te doen en/of te zorgen voor inkomen. De combinatie van ontwikkeling tot ondernemer, het opdoen van ervaring en het direct vergaren van inkomen is een goede basis voor succes en biedt rust en zekerheid in het leven van de ondernemer in spe.

Ambitie en vrijheid

In de praktijk blijkt dat zijn veel mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt vanuit intrinsieke motivatie- of vanuit praktische overwegingen ondernemer willen worden omdat ondernemerschap beter in te passen is in hun persoonlijke leven en een vorm van vrijheid geeft.

Ondernemen

Na afronding van het traject tot ondernemer begint het ondernemerschap pas echt. Ook in deze fase biedt Inkomen-Vrijheid de mogelijkheid om naast ondernemerschap deels werkzaam te blijven om zo verdere ervaring op te doen en/of zekerheid van inkomen te hebben. Een hybride vorm van ondernemen en werken.

Wie zijn wij

Inkomen-Vrijheid is een initiatief van drie gerenommeerde organisaties die veel ervaring hebben met ondernemerschap, training/coaching, arbeidsbemiddeling en het werken met mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. De bundeling van deze expertises maakt het tot een krachtig concept.

Expertise centrum bijzonder ondernemen.

[email protected]

Buddo

[email protected]

The Growth Factor

www.growthfactor.nl